Protecţia Datelor cu caracter personal

SC SILCOREX SA se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.silcorex.com, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC SILCOREX SA in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

SC SILCOREX SA utilizeaza datele cu caracter personal date voluntar pentru: informare servicii, promotii, stadiu proiect, colaborari, diverse probleme care pot aparea dea lungul colaborarii si dupa finalzare.

Minori

SC SILCOREX SA nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar,SC SILCOREX SA va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre SC SILCOREX SA a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), blog, mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate.

Securitate Informatii

SC SILCOREX SA isi ia angajamentul de a proteja informatiile cu caracter personal pe care ni le oferiti si informatiile culese prin diferite proceduri fizice si manageriale.

Alte informatii

SC SILCOREX SA va pune la dispozitie diverse informatii in afara de ce exista pe www.silcorex.com. Puteti solicita informatii despre servicii, oferte speciale, studii de caz, etc. La cerere aceste informati le puteti primii prin email sau telefonic.

Schimbari in Politica de Confidentialitate

Schimbarile in declaratia de confidentialitate, vor aparea in acest document si vom schimba data de actualizare, astfel incat sa fiti informati in orice moment despre datele pe care le culegem, utilizam si care sunt optiunile dumneavoastra.